Avantajele mini implanturilor Straumann

Mini Straumann reprezintă un sistem de implanturi cu încărcare imediată concepute special pentru purtătorii de proteze mobile totale. Această soluție medicală și estetică de restaurare dentară poate fi adaptată de cele mai multe ori protezelor pe care pacienții le poartă deja, nefiind necesară realizarea altora pentru a se potrivi.
Implantologie

Purtătorii de proteze mobile resimt o multitudine de provocări, cea mai gravă dintre ele fiind mobilitatea. Nimic nu este mai neplăcut decât desprinderea protezei mobile în cadrul unui eveniment social sau în timpul mesei. Tocmai de aceea e un fapt îmbucurător că există soluții care pot oferi confortul atât de necesar!

Mini-implanturile Straumann au în spate peste 70 de ani de cercetare, fiind de o calitate și durabilitate excepționale. Ele sunt realizate dintr-un aliaj de titan și zirconiu, ceea ce le conferă proprietăți foarte bune de osteointegrare, scurtând în același timp durata tratamentului.

 

Care sunt avantajele miniimplanturilor Straumann?

Conservarea suportului ososÎn cazul în care pe arcadă nu mai este nici un dinte natural sau implant, țesutul osos începe să se resoarbă. Acest proces poate fi accelerat de purtarea de proteze mobile care nu sunt adaptate perfect. Prin insearea implanturilor se poate conserva suportul osos existent.

Procedură rapidă și puțin invazivă – În primul rând, nu este necesară adiția osoasă! Mai mult, fiind mai mici decât implanturile convenționale, mini Straumann se inserează ușor și rapid, iar recuperarea este mai facilă.

Pot fi încărcate imediat după inserare – Implanturile convenționale au nevoie de o perioadă de timp pentru osteointegrare, și de obicei pe parcursul vindecării nu sunt montate proteze sau lucrări dentare. Mini Straumann pot fi încărcate imediat, astfel încât pacientul își poate relua viața socială.

Compatibilitate cu o gamă largă de proteze – Nu este necesară refacerea protezelor vechi în cele mai multe cazuri, astfel încât pacientul își poate păstra estetica zâmbetului, diferența fiind în funcționalitate.

Conexiunea stabilă – Sistemul de prindere dintre bonturi și implanturi este suficient de stabil pentru a garanta fixarea protezei și o experiență plăcută. Mai mult, astfel este creată o legătură extinsă cu osul, lucru benefic pentru rezistența structurii pe termen lung.

 

În ce constă procedura de inserare a miniimplanturilor Straumann?

-          Miniimplanturile sunt fixate toate în cadrul unei singure ședințe

-          Pe proteză sunt aplicate sistemele de fixare

-          Proteza este aplicată peste miniimplanturi

Da, chiar atât de simplu este pentru pacient! Procedura este complet lipsită de durere, fiind efectuată sub anestezie, iar ulterior medicul poate recomanda antiinflamatoare și/sau analgezice, după caz.

 

 

Dacă ești purtător de proteză mobilă totală și îți dorești un zâmbet frumos, complet lipsit de griji, este posibil ca mini Straumann să fie sistemul de implanturi potrivit pentru tine!

Programează o consultație pentru a descoperi dacă ești un candidat potrivit.

 

Ce spun pacienții
DC dental

Ne mândrim cu zeci de cazuri rezolvate cu succes și pacienți care ne transmit bucuria prin noul lor zâmbet. Dacă ai fost și tu pacientul nostru, spune-ne cum ne-am descurcat.

Recomand cu toata increderea serviciile Dc dental: profesionalism, personal amabil, servicii de foarte buna calitate, echipamente de ultima generatie.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Primirea cu multa caldura sufletesca, inteligenta si stdiile de specialitate a medicilor: Drochioi Cristian si Leonte Smarandita, va poate salva si darui cel mai frumos zimbet si sanatos cu multa prec izie va recomand sa cauta-ti clinica DC dental.

  • Emilia
  • 12 octombrie 2020

Recomand cu încredere această clinică. Personal primitor și dotări de ultimă generație, iar Dra Doctor Leonte Smărăndița, care s-a ocupat de problemele mele, a dat dovadă de răbdare, profesionalism și dev otament acestei meserii.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Profesionalism, seriozitate, respect fata de pacient!

  • Carmen
  • 17 septembrie 2021

Implanturi dentare
într-o singură zi

SKY Fast & Fixed este un tratament cu implanturi dentare eficiente, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 20.000 de pacienți.

programează o consultație