Avantajele tratamentului ortodontic cu clear alignere

În ultimii ani, interesul către aparatele dentare ”invizibile” a crescut, iar tehnica modernă permite numeroase variante de tratament care să asigure atât rezultate bune, cât și un aspect discret sau chiar invizibil al dispozitivului.
Ortodontie

 Tratamentul ortodontic este important pentru sănătata orală și generală! Ne bucurăm că din ce în ce mai mulți oameni își doresc să se bucure de avantajele pe care le oferă o ocluzie corectă.

 

Clear aligners: ce sunt?

Clear aligners sunt dispozitive ortodontice personalizate, create special pentru fiecare pacient în parte pe baza scanării intraorale. Acestea sunt confecționate dintr-un material suficient de dur pentru a fi rezistent dar și extrem de confortabil.

Clear Aligners aproape invizibile și pot fi îndepărtate chiar de către pacient atunci când mănâncă, bea sau efectuează igienizarea dentară acasă.

Acestea trebuie purtate cel puțin 22 de ore pe zi pentru atingerea eficienței dorite, și setul urmează a fi schimbat după o anumită perioadă de timp, conform indicațiilor medicului, urmând să fie realizate alte alignere pentru etapa următoare a tratamentului.

 

Cine poate beneficia de tratament ortodontic cu Clear Aligners?

Alignerele sunt indicate în cazul pacienților cu înghesuire dentară, diastema, ocluzie deschisă, adâncă sau inversă. Cu toate acestea, persoanele care suferă de boala parodontală, prezintă numeroase lucrări de protetică și implanturi, și cele care nu pot adera la programul de purtare impus de medic nu reprezintă candidați potriviți pentru acest dispozitiv.

 

Care sunt avantajele Clear Aligners?

·         Cel mai evident avantaj și motivul pentru care Clear Aligners au devenit populare este faptul că sunt insesizabile. Sunt atât de discrete încât sunt invizibile de la distanță!

·         Pot fi scoase de către pacient, ceea ce face igienizarea acasă cu periaj, ață dentară, etc, mult mai facilă. Acest lucru este util și în anumite situații sociale când pacientul își dorește să nu poarte alignerele.

·         Sunt personalizate. Astfel, ele se potrivesc perfect pacientului, fiind create exact pe dimensiunile potrivite.

·         Procesul este digitalizat, iar pacientul poate vizualiza încă de la început cum vor arăta dinții la finalul tratamentului.

tratament orto iasi clear aligners

·         Sunt confortabile. Spre deosebire de brackeți, alignerele nu deranjează mucoasa bucală sau limba, și nu prezintă colțuri sau zone care să irite. Sunt subțiri și se pliază ușor pe dinți.

·         Sunt realizate din materiale rezistente, biocompatibile, care sunt potrivite pentru utilizare zilnică.

·         Necesită mai puține vizite la cabinetul ortodontic, ceea ce le face potrivite pentru persoanele care locuiesc în alte orașe sau în străinătate.

Pentru a descoperi dacă ești un candidat eligibil pentru alignerele invizibile, te așteptăm la o consultație la Clinica DC dental!

 

Ce spun pacienții
DC dental

Ne mândrim cu zeci de cazuri rezolvate cu succes și pacienți care ne transmit bucuria prin noul lor zâmbet. Dacă ai fost și tu pacientul nostru, spune-ne cum ne-am descurcat.

Recomand cu toata increderea serviciile Dc dental: profesionalism, personal amabil, servicii de foarte buna calitate, echipamente de ultima generatie.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Primirea cu multa caldura sufletesca, inteligenta si stdiile de specialitate a medicilor: Drochioi Cristian si Leonte Smarandita, va poate salva si darui cel mai frumos zimbet si sanatos cu multa prec izie va recomand sa cauta-ti clinica DC dental.

  • Emilia
  • 12 octombrie 2020

Recomand cu încredere această clinică. Personal primitor și dotări de ultimă generație, iar Dra Doctor Leonte Smărăndița, care s-a ocupat de problemele mele, a dat dovadă de răbdare, profesionalism și dev otament acestei meserii.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Profesionalism, seriozitate, respect fata de pacient!

  • Carmen
  • 17 septembrie 2021

Implanturi dentare
într-o singură zi

SKY Fast & Fixed este un tratament cu implanturi dentare eficiente, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 20.000 de pacienți.

programează o consultație