Despre noi

DC dental

Clinica DC dental

Specializată în servicii de implantologie avansată, chirurgie orală și maxilo-facială, clinica DC dental oferă tratamente la cele mai înalte standarde, într-un ambient placut, steril, dotat cu echipamente de ultimă generație.

Fiecare pacient traiește o experiență unică, fiind tratat de o echipă de specialiști în chirurgie, implantologie, protetică, ortodonție, parodontologie, endodonție și cosmetică dentară, pe baza unui plan de tratament personalizat, întocmit in echipă.

Clinica DC dental este coordonată de Dr. Drochioi Cristian, medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială.

Clinica DC dental

Dr. Drochioi Cristian

Asist. Univ. Dr. Drochioi Cristian coordonează clinica DC dental unde efectuează consultații și o gamă variată de intervenții chirurgicale în sfera oro-maxilo-facială.

Deține licențe atât în Medicina Dentară cât și în Medicina Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa, Iași.

Din anul 2012 a activează ca asistent de cercetare, apoi cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa, Iași, disciplina de chirurgie maxilo-facială.

In prezent, Dr. Drochioi Cristian este medic specialist in cadrul compartimentului de chirurgie oro-maxilo-faciala al Spitalului Clinic Militar de Urgență Dr. Iacob Czihac Iasi

Ariile de interes medical: chirurgia ortognatică, chirurgia oncologică, chirurgia tumorilor benigne maxilo-faciale, patologia glandelor salivare, anomalii maxilo-faciale, disfuncții la nivel articulației temporo-mandibulare (ATM), chirurgie preimplantară, implantologie.

Ce spun pacienții
DC dental

Ne mândrim cu zeci de cazuri rezolvate cu succes și pacienți care ne transmit bucuria prin noul lor zâmbet. Dacă ai fost și tu pacientul nostru, spune-ne cum ne-am descurcat.

Recomand cu toata increderea serviciile Dc dental: profesionalism, personal amabil, servicii de foarte buna calitate, echipamente de ultima generatie.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Primirea cu multa caldura sufletesca, inteligenta si stdiile de specialitate a medicilor: Drochioi Cristian si Leonte Smarandita, va poate salva si darui cel mai frumos zimbet si sanatos cu multa prec izie va recomand sa cauta-ti clinica DC dental.

  • Emilia
  • 12 octombrie 2020

Recomand cu încredere această clinică. Personal primitor și dotări de ultimă generație, iar Dra Doctor Leonte Smărăndița, care s-a ocupat de problemele mele, a dat dovadă de răbdare, profesionalism și dev otament acestei meserii.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Profesionalism, seriozitate, respect fata de pacient!

  • Carmen
  • 17 septembrie 2021

Implanturi dentare
într-o singură zi

SKY Fast & Fixed este un tratament cu implanturi dentare eficiente, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 20.000 de pacienți.

programează o consultație