Implant dentar rapid, fara durere, intr-o zi

Implant dentar rapid

fast & fixed

Extracţie, inserare implant dentar, protezare imediată
cu lucrare fixă într-o zi

Ce este Fast & Fixed ?

SKY fast & fixed - un tratament cu implanturi dentare eficiente, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 20.000 de pacienți.

Fast & Fixed reprezintă un concept-sistem nou-avansat de reabilitare dentara a dintilor pierduti sau afectati de boala parodontala cu ajutorul dintilor ficsi pe implanturi. În decursul unei singure zile pacienții primesc implanturi dentare și o lucrare provizorie fixă. Astfel se pot intoarce imediat la o viață socială normală și implicit la o viață de calitate.

La DC dental, această tehnică modernă, revoluționară, este realizată de medici specializați în implantologie și chirurgie orală și maxilo-facială, dar și protetică dentară, echipă coordonată de dr. Drochioi Cristian.

DC dental - fast & fixed

Cine beneficiază de Fast & Fixed?

Pacienții edentați, cei afectați de boala parodontală sau care prezintă dinși irecuperabili, pacienți care nu tolerează protezele mobile, care doresc revenirea la o viață normală fără teama generată de situațiile neplacute generate de proteza dentară mobilă și evident, doresc să beneficieze de un tratament optim, modern, rapid.

De asemeni acest tratament este preferat de către pacienți cu viața socială activă, care ia contact cu publicul, nu neaparat în vârstă.

DC dental - fast & fixed

Cazuri rezolvate

Rezolvăm o varietate mare de cazuri, de fiecare data cu dedicare și professionalism, astfel încât rezultatul final să fie mereu un zâmbet sănătos și frumos!

DC dental - fast & fixed
DC dental - fast & fixed

Cum decurge intervenția de Fast & Fixed?

La DC dental, Fast & Fixed se desfășoară în condiții de siguranță și confort sporit pentru pacient, intervenția chirurgicală fiind complet nedureroasă, utilizând anestezie loco-regională potențată cu ajutorul medicului specialist anestezist.

DC dental - fast & fixed

Metoda implică inserarea unor implanturi speciale, drepte și angulate, care ocolesc formațiunile anatomice adiacente (sinusurile maxilare, nervul alveolar inferior, canalul mandibular) și beneficiază de oferta osoasă a pacientului: 6 la maxilar și 4 la mandibulă .

Aceste implanturi speciale permit încărcarea protetică imediată, in aceeași zi printr-o lucrare fixă. Astfel, după numai 6-8 ore, pacientul poate pleca din clinica având o dantură fixă care reface perfect atât fizionomia, cât și funcționalitatea aparatului dentomaxilar.

De ce Fast & Fixed ?

Avantajul major al folosiri sistemului fast & fixed este că oferă posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie, reluându-și astfel viaţa socială într-un timp record.

Procedurile de: extracţie, implantare şi lucrare protetică fixă se fac într-o singură intervenție pe parcursul unei singure zile.

Avantaje: pacienţii care îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri de aditie osoasa pentru ca presupun un timp de aşteptare mai îndelungat (4-9 luni) şi costuri suplimentare.

DC dental - fast & fixed

Zambet nou in 24 de ore, dara durere

Se realizeaza lucrare fixa insurubata

Sunt evitate zone anatomice critice (nervul alveolar inferior, sinusul maxilar)

Lucrare fixa in aceeasi zi cu implantul dentar

Timp redus de tratament

Este o solutie economica (nu trebuie sinus lifting sau aditie de os)

DC dental - imagine radiografie dentara

In cazul implanturilor dentare clasice, ulterior inserarii implantului, urmeaza o perioada de vindecare, timp in care implantul se osteointegreaza, perioada cuprinsa intre 4 si 6 luni. Dupa aceasta perioada, medicul va atasa de implant un bont protetic si o coroana dentara.

Cu Fast & Fixed nu este nevoie de aceasta perioada. In sistemul Fast & Fixed se utilizeaza implanturi drepte si implanturi angulate la 35 de grade, pe care se ataseaza lucrarea dentara, realizata in cateva ore de la inserarea implanturilor.

Dr. Drochioi Cristian - prezentare implant

Centru de implantologie
DC dental

Centru de implantologie DC dental este cea mai modernă clinică de stomatologica din Moldova. Specializată în servicii de implantologie avansată, chirurgie orală și maxilo-facială, Clinica DC dental oferă tratamente la cele mai înalte standarde, într-un ambient plăcut, steril, dotat cu echipamente de ultimă generatie.

Ce spun pacienții
DC dental

Ne mândrim cu zeci de cazuri rezolvate cu succes și pacienți care ne transmit bucuria prin noul lor zâmbet. Dacă ai fost și tu pacientul nostru, spune-ne cum ne-am descurcat.

Recomand cu toata increderea serviciile Dc dental: profesionalism, personal amabil, servicii de foarte buna calitate, echipamente de ultima generatie.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Primirea cu multa caldura sufletesca, inteligenta si stdiile de specialitate a medicilor: Drochioi Cristian si Leonte Smarandita, va poate salva si darui cel mai frumos zimbet si sanatos cu multa prec izie va recomand sa cauta-ti clinica DC dental.

  • Emilia
  • 12 octombrie 2020

Recomand cu încredere această clinică. Personal primitor și dotări de ultimă generație, iar Dra Doctor Leonte Smărăndița, care s-a ocupat de problemele mele, a dat dovadă de răbdare, profesionalism și dev otament acestei meserii.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Profesionalism, seriozitate, respect fata de pacient!

  • Carmen
  • 17 septembrie 2021