Stomatologie Copii | Pedodontie

Servicii DC dental

Pedodonție

Pedodonția sau stomatologia pediatrică este ramura stomatologiei ce are în vedere tratamentul specific al dinților copiilor.
Pedodonție

Pacienții copii sunt o categorie aparte, de aceea ne dorim ca experiența lor să fie una plăcută, să asocieze vizita regulată la medicul dentist cu o joacă, să revină cu plăcere și să efecteze acasă periajul dentar corect, așa cum noi, în spiritul copilăriei, vrem să îi învățăm în cadrul clinicii.

Atunci când periajul dentar este efectuat corect, putem asigura un control mai bun asupra sănătății dentare și preîntâmpinăm pierderea prematură a dinților de lapte, care poate duce la diverse anomalii dento-maxilare.

De asemenea, tratamentul precoce al afecțiunilor dentare este foarte important, întrucât folosim metode moderne de prevenire a cariilor dentare, precum sigilări, fluorizări.

Este recomandată vizita la medicul pedodont de două ori pe an pentru controlul igienei dentare de la vârste fragede și pentru monitorizarea evoluției erupției dinților de lapte și a celor permanenți, pentru anticiparea unor eventuale probleme dentare.

Cine este
Dr. Drochioi Cristian?

Absolvent Facultatea de Medicina si Farmacie, Iasi

Specializarea chirurgie oro-maxilo-faciala/implantologie

Medic specialist la Spitalul Clinic Militar, Iasi

Asistent Dr. Univ. la UMF Iasi

Ce spun pacienții
DC dental

Ne mândrim cu zeci de cazuri rezolvate cu succes și pacienți care ne transmit bucuria prin noul lor zâmbet. Dacă ai fost și tu pacientul nostru, spune-ne cum ne-am descurcat.

Recomand cu toata increderea serviciile Dc dental: profesionalism, personal amabil, servicii de foarte buna calitate, echipamente de ultima generatie.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Primirea cu multa caldura sufletesca, inteligenta si stdiile de specialitate a medicilor: Drochioi Cristian si Leonte Smarandita, va poate salva si darui cel mai frumos zimbet si sanatos cu multa prec izie va recomand sa cauta-ti clinica DC dental.

  • Emilia
  • 12 octombrie 2020

Recomand cu încredere această clinică. Personal primitor și dotări de ultimă generație, iar Dra Doctor Leonte Smărăndița, care s-a ocupat de problemele mele, a dat dovadă de răbdare, profesionalism și dev otament acestei meserii.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Profesionalism, seriozitate, respect fata de pacient!

  • Carmen
  • 17 septembrie 2021

Implanturi dentare
într-o singură zi

SKY Fast & Fixed este un tratament cu implanturi dentare eficiente, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 20.000 de pacienți.

programează o consultație