Profilaxie Dentară

Servicii DC dental

Profilaxie Dentară

Constă în detartrajul ultrasonic, periajul profesional, air-flow și controlul periodic de două ori pe an, cu rolul de a descoperi în fază incipientă orice nouă afecțiune și de a pastra sanatatea dentară pe termen lung.
Profilaxie Dentară

O igienă orală bună, adică periajul dentar zilnic, de două ori pe zi și utilizarea mijloacelor auxiliare precum firul interdentar, clătiri cu apă de gură, etc., asigură sanatatea dentară care este în strânsă legatură cu sanatatea generală a organismului.

Igiena defectuoasă poate conduce la agravarea sau apariția unor boli generale, afecțiuni gingivale și implicit parodontale, pierderi osoase care impedică efectuarea unor tratamente de înlocuire a dinților lipsă.

Vizita regulată la medicul dentist și igiena corespunzătoare efectuată acasă sunt pilonii importanți în profilaxia dentară.

Cine este
Dr. Drochioi Cristian?

Absolvent Facultatea de Medicina si Farmacie, Iasi

Specializarea chirurgie oro-maxilo-faciala/implantologie

Medic specialist la Spitalul Clinic Militar, Iasi

Asistent Dr. Univ. la UMF Iasi

Ce spun pacienții
DC dental

Ne mândrim cu zeci de cazuri rezolvate cu succes și pacienți care ne transmit bucuria prin noul lor zâmbet. Dacă ai fost și tu pacientul nostru, spune-ne cum ne-am descurcat.

Recomand cu toata increderea serviciile Dc dental: profesionalism, personal amabil, servicii de foarte buna calitate, echipamente de ultima generatie.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Primirea cu multa caldura sufletesca, inteligenta si stdiile de specialitate a medicilor: Drochioi Cristian si Leonte Smarandita, va poate salva si darui cel mai frumos zimbet si sanatos cu multa prec izie va recomand sa cauta-ti clinica DC dental.

  • Emilia
  • 12 octombrie 2020

Recomand cu încredere această clinică. Personal primitor și dotări de ultimă generație, iar Dra Doctor Leonte Smărăndița, care s-a ocupat de problemele mele, a dat dovadă de răbdare, profesionalism și dev otament acestei meserii.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Profesionalism, seriozitate, respect fata de pacient!

  • Carmen
  • 17 septembrie 2021

Implanturi dentare
într-o singură zi

SKY Fast & Fixed este un tratament cu implanturi dentare eficiente, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 20.000 de pacienți.

programează o consultație