Terapia odontală

Servicii DC dental

Terapia odontală

Terapia odontala presupune diagnosticaea si tratarea leziunilor carioase. Depistarea lor intr-un stadiu incipient faciliteaza tratamentul, fiind unul mai usor de realizat si mai comod pentru pacient, precum si mai putin costisitor. De asemenea, controlul periodic la 6 luni-1 an faciliteaza depistarea cariilor din zonele mai putin vizibile astfel incat evolutia acestora poate fi stagnata prin curatarea si obturarea lor cu material esteice.

Terapia odontală

Controlul regulat la 6 luni pentru depistarea eventualelor carii în stadii incipiente permite efectuarea unor tratamente simple, fără durere și puțin costisitoare. Atunci cand leziunea carioasă este deja în stadiu avansat, adică dintele prezintă simptomatologie cu durere sau sensibilitate, vorbim de tratamente mai complexe care de cele mai multe ori implică extirparea nervului și obturarea canalelor radiculare.

Materialele utilizate pentru obturarea dintelui sunt estetice, avand aceeasi culoare cu cea a dintelui și rezistente.

Curățarea și obturarea dintelui cariat se efectează sub anestezie locală și nu există durere!

Cine este
Dr. Drochioi Cristian?

Absolvent Facultatea de Medicina si Farmacie, Iasi

Specializarea chirurgie oro-maxilo-faciala/implantologie

Medic primar la Spitalul Clinic Militar, Iasi

Lector univ. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași

Ce spun pacienții
DC dental

Ne mândrim cu zeci de cazuri rezolvate cu succes și pacienți care ne transmit bucuria prin noul lor zâmbet. Dacă ai fost și tu pacientul nostru, spune-ne cum ne-am descurcat.

Recomand cu toata increderea serviciile Dc dental: profesionalism, personal amabil, servicii de foarte buna calitate, echipamente de ultima generatie.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Primirea cu multa caldura sufletesca, inteligenta si stdiile de specialitate a medicilor: Drochioi Cristian si Leonte Smarandita, va poate salva si darui cel mai frumos zimbet si sanatos cu multa prec izie va recomand sa cauta-ti clinica DC dental.

  • Emilia
  • 12 octombrie 2020

Recomand cu încredere această clinică. Personal primitor și dotări de ultimă generație, iar Dra Doctor Leonte Smărăndița, care s-a ocupat de problemele mele, a dat dovadă de răbdare, profesionalism și dev otament acestei meserii.

  • Ionut
  • 22 noiembrie 2019

Profesionalism, seriozitate, respect fata de pacient!

  • Carmen
  • 17 septembrie 2021

Implanturi dentare
într-o singură zi

SKY Fast & Fixed este un tratament cu implanturi dentare eficiente, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 20.000 de pacienți.

programează o consultație